Ecke links Ecke rechts
Header Pic   Header Pic
Header Pic  PfeilPrincipal Header Pic
Header Pic

JOAN PLA ENS VISITA PDF Imprimir E-Mail
Noticias - Secundaria

 

Dilluns vam rebre la visita de Joan Pla

Joan Pla és escriptor i novel·lista, ha estat director de la revista “Buris-ana” de l’Agrupació Borrianenca de Cultura, ha estudiat Econòmiques i Magisteri. Durant uns anys va ser professor de valencià per a professors i llicenciats dins de l’ICE de la Universitat de València. Ha col·laborat en articles periodístics i ha exercit com a professor. Ha obtingut nombrosos premis literaris: premi Malva-rosa de narració curta, Vila de l’Eliana,  Ciutat de Vila-real, Bancaixa, Ciutat d’Alzira, Vicent Silvestre, Ciutat de Torrent... Ha publicat més d’una cinquantena de llibres; entre altres títols: Mor una vida, es trenca un amor; La màquina infernal, L’ordinador màgic, L’anell del papa Luna, L’illa del faraó, Els enemics de Bola de Drac, La taca vermella, L’estranya mort de Berta, El misteri del temple grec, L’antiguari i la papallona de la mort, Només la mar ens parlarà d’amor, L’autobús d’aniràs i no tornaràs...  (Podeu consultar més bibliografia de l’autor a Qui és qui de les Lletres Catalanes)

Joan ens va parlar tant de la figura d’escriptor com de la seua obra i va tindre la gentilesa de respondre les nombroses preguntes que els alumnes havien preparat,  així com de signar tots els llibres que havien dut a classe.

Va ser un matí molt intens, amb moltes emocions, els alumnes van tindre la sort de viure una experiència que no oblidaran.

Moltes gràcies, Joan!!!!!!!

 

Leer más...
 
Inscripción pruebas de acceso a CFGM PDF Imprimir E-Mail
Noticias - General

PERÍODO DE INSCRIPCIÓN A LAS PRUEBAS DE ACCESO A CFGM

 A todas aquellas personas interesadas en realizar las pruebas de acceso a Ciclos Formativos de Grado Medio, les informamos de que el período de inscripción comprenderá los días del 29 de abril al 13 de mayo, ambos inclusive.

La inscripción se realizará en la Secretaría de Secundaria de nuestro Centro, de lunes a viernes de 9'00 a 13'45. Los martes, también de 15'15 a 18'00

La prueba de acceso se realizará el día 10 de junio, en convocatoria ordinaria. Informaremos más detalladamente de los horarios en esta página web muy pronto.

Los documentos requeridos para la formalización de la inscripción son: DNI, tarjeta de identidad de extranjero, certificado de empadronamiento de un municipio, visado de estudios o tarjeta de estudiante extranjero, según corresponda. En concepto de tasas, se abonarán 6'36 €.

Recordad que en Fundación Flors podéis estudiar los ciclos de grado medio de Comercio, Gestión Administrativa e Instalaciones Eléctricas y Automáticas

 
Header Pic
left unten
 
right unten
© 2014 Centro Fundación Flors
Joomla! es Software Libre distribuido bajo licencia GNU/GPL.